PRAVNO OBVESTILO

To pravno obvestilo zadeva vsakogar, ki obišče naše spletno mesto (v nadaljevanju uporabnik), zato priporočamo, da si ga natančno preberete.

 

1. Pravno obvestilo se nanaša na celotno vsebino spletnega mesta www.parfumerija-amour.com. To spletno mesto je last podjetja Parfumerija Amour, Amela Zeković s.p.

2. Uporabnik našega spletnega mesta se obvezuje, da bo ob njegovem obisku in uporabi upošteval tukaj navedena pravila in pogoje, prav tako pa tudi zakonska določila o avtorski in drugih intelektualnih pravicah, lastninski in drugih pravicah.

Besedila, slike, grafike, zvočne datoteke, animacije, video posnetki in njihove izpeljanke naj tem spletnem mestu so predmet zaščite avtorskih pravic in druge intelektualne lastnine. Teh ni dovoljeno kopirati za uporabo ali distribucijo, prav tako jih ni dovoljeno spreminjati ali znova objavljati na drugih spletnih mestih, oddajati, razmnoževati, licencirati, ustvarjati izpeljank, prenašati ali prodajati, vse brez predhodnega pisnega dovoljenja Parfumerija Amour, Amela Zeković s.p.

To spletno mesto lahko vsebuje tudi slike, za katere smo pridobili pravico do uporabe, vendar so lahko zaščitene z avtorskimi pravicami tretjih. Uporabniki lahko reproducirajo del vsebine na spletni strani, če navedejo naše spletno mesto kot vir ter dodajo ustrezno spletno povezavo.

 

3. Vsi uporabniki spletnega mesta objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Z izjemo primerov, ko odgovornosti za škodo po zakonu ni mogoče omejiti ali izključiti, Parfumerija Amour, Amela Zeković s.p.. ter katerakoli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastajanju teh spletnih strani, ne odgovarja za nikakršno škodo, pa naj bo ta posredna, neposredna, posebna ali slučajna, ki bi zaradi kakršnegakoli razloga nastala zaradi uporabe tega spletnega mesta.

 

4. Parfumerija Amour, Amela Zeković s.p. v nobenem primeru ni odgovoren uporabniku za posredno ali neposredno škodo, do katere bi lahko prišlo zaradi uporabe ali nezmožnosti uporabe teh spletnih strani ali povezav na njih. Proizvodi, storitve in vse informacije, vključene na teh spletnih straneh ali ki so z njih dosegljive, so na voljo takšne kot so prikazane in so zgolj informativne narave. Parfumerija Amour, Amela Zeković s.p. si pridržuje pravico, da spremeni, prilagodi, nadomesti ali izbriše katerokoli vsebino ali da omeji dostop oz. ne nadaljuje razvoja in prikazovanja teh spletnih strani, tudi brez vnaprejšnje najave.

Parfumerija Amour, Amela Zeković s.p. ne prevzema odgovornosti za kakršnokoli izgubo, motnjo ali okvaro vaših podatkov ali vašega računalnika, do katere bi prišlo z uporabo gradiva, prenesenega s tega spletnega mesta, oziroma ne prevzema odgovornosti v zvezi z morebitnimi težavami, ki bi utegnile nastati z ali zaradi uporabe teh spletnih strani ali z njimi povezanih strani.

 

5. Naše spletno mesto lahko vsebuje povezave do drugih spletnih mest. Slednja delujejo neodvisno od naših spletnih strani, zato za vsebino ali uporabo povezanega spletnega mesta ne odgovarjamo. Pri napotitvi preko povezav na druga spletna mesta Parfumerija Amour, Amela Zeković s.p. ne prevzema odgovornosti za njihovo vsebino ali pravilnost delovanja. Povezana mesta imajo morda lastna pravna obvestila in/ali pravilnike o zasebnosti. Priporočamo vam, da si jih ob obisku povezanih mest ogledate.

6. Vsebina tega spletnega mesta je informativne narave. Parfumerija Amour, Amela Zeković s.p. ne zagotavlja, da bodo informacije, objavljene na tem spletnem mestu, vedno celovite, popolne in ažurne. Spletne strani lahko vsebujejo tiskovne ali druge napake, možni pa so tudi nepooblaščeni dodatki, izbrisi in spremembe, ki so jih izvedle tretje osebe.

 

7. V kakršnikoli obliki je prepovedano prikazovanje ali uporaba blagovne znamke ali logotipa Parfumerija Amour, Amela Zeković s.p. brez predhodnega pisnega dovoljenja.

 

8. Pridržujemo si pravico do morebitnih sprememb in popravkov teh pravil in pogojev kadarkoli in brez predhodnega obvestila. Ob vsaki posodobitvi bo spremenjen datum na dnu teh pogojev.

OSEBNA IZKAZNICA UPRAVITELJA SPLETNEGA MESTA

Popolno ime: Parfumerija AMOUR, trgovina s parfumi in storitve, Amela Zeković, s.p.
Kratko ime: Parfumerija AMOUR, Amela Zeković s.p.
Naslov podjetja: Nemčavci 1D, 9000 Murska Sobota
Telefon/telefaks/e-pošta: +386 (0)70 333 099 (GSM); parfumerija.amour@gmail.com (e-pošta)
Matična številka: 6611567000
ID št. za DDV: SI 23525096
Transakcijski računi: IBAN SI56 6100 0000 7493 112  (T) DELAVSKA HRANILNICA D.D. LJUBLJANA
BIC/SWIFT: HDELSI22
Datum vpisa pri registrskem organu: 15. 05. 2014

Nazadnje posodobljeno: 11. 08. 2019